Τολό,Αργολίδα,Πελοπόννησος,Ελλαδα. Το Τολό είναι ένα παραδοσιακό ψαροχώρι νότια της Ελλαδας και είναι δημοφιλές τουριστικό θέρετρο για πολλά χρόνια.

Η μεγάλη αμμώδης παραλία, η ρηχή καθαρή θάλασσα και ο προστατευμένος κόλπος ελκύουν επισκέπτες απ'όλο τον κόσμο. Ο κεντρικός δρόμος διασχίζει το χωριό και ακολουθεί την παραλία από την "ψιλή άμμο" μέχρι το λιμάνι απ'όπου καθημερινά αναχωρούν κρουαζιέρες για Υδρα,Σπέτσες και Πόρο.

Σε κάθε πλευρά του δρόμου υπάρχουν καταστήματα,εστιατόρια,μπαρ και καφετέριες όπου οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Οι ντόπιες παροχές συμπεριλαμβάνουν σουπερμάρκετς, καθαριστήρια, ταχυδρομείο, τράπεζα, φαρμακεία, ιατρείο και οδοντιατρείο.

Η παραλία του Τολού είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία,κολύμπι και θαλάσσια σπορ που είναι διαθέσιμα με ή χωρίς καθοδήγηση.

Αθλήματα όπως το σέρφινγκ, το θαλάσσιο σκι, η ιστιοπλοία καθώς και η ενοίκιαση βάρκας η ποδηλάτου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να περάσεις την ώρα σου, άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο. Η κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο καθώς και όλους τους θησαυρούς της Πελοποννήσου σημαίνει οτι το Τολό έχει σταθερή ροή επισκεπτών όλο το χρόνο.

 

     

Χρυσό Φεγγάρι Παραθαλλάσια Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Ταβέρνα, Ακτής 52, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ.: +30 27520 59323 - Κινητό: +30 6945770980 - Fάξ: 27520 58083 - e-mail: info@goldenmoon.gr
 

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, text and photographs are copyright © on behalf of the Golden Moon, Tolo - All Rights Reserved