Πως να περάσετε την ώρα σας κατά τη διαμονή σας στο "Χρυσό Φεγγάρι".

Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις στο Τολό και τις γύρω περιοχές που η λίστα θαήταν ατελείωτη. Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα για τις διαθέσιμες δραστηριότητες στο Τολό και τις κοντινές του περιοχές.

Οι διακοπές στο Χρυσό Φεγγάρι στο Τολό χαρακτηρίζονται παραθαλάσσιες καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά "πάνω στο κύμα". Δοκιμάστε ενα από τα πολλά θαλάσσια σπορ που διαθέτει το Τολό, όπως σέρφινγκ,σκι,ιστιοπλοία,βόλτες ringo και μπανάνα και γιατί όχι νοικιάστε μία βάρκα για μία μέρα ή λίγες ώρες για να δείτε τις άλλες ντόπιες παραλίες της Πλάκας, Βιβάρι, Κάντια και Ιρια ή κάντε μια βόλτα στα νησάκια του κόλπου Ρόμβη, Δασκαλιό,Κορωνήσι όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το βυθό.

Επισκεφτείτε τις αρχαιολογικές τοποθεσίες των Μυκηνών,το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, την αρχαία Ολυμπία, όλες τους φημισμένες σ'όλο το κόσμο, καθώς επίσης και κάποιες μικρότερες όπως την Αρχαία Τίρυνθα, τη Λέρνα, τη Μηδέα, το Ηραίο και την πυραμίδα στο Ελληνικό. Καθημερινά ξεκινούν κρουαζιέρες από το λιμάνι για Υδρα,Σπέτσες και Πόρο. Επισκεφτείτε την παλιά πόλη του Ναυπλίου,και περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια με τα υπερυψωμένα μπαλκόνια ,ψωνίστε στα μικρά μοναδικά μαγαζάκια δώρων του Ναυπλίου ή σταματήστε να απολαύσετε ένα καφέ σε μία από τις πολλές καφετέριες των πεζοδρομίων.

Για κάτι διαφορετικό επενδύστε λίγες ώρες σε μαθήματα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας ή επισκεφτείτε το τοπικό μουσείο ούζου Καρώνη και δοκιμάστε ένα ούζο ή ένα λικέρ βλέποντας ταυτόχρονα τον τρόπο που παρασκευάζονται.

Πίσω από το χωριό πάνω στο βουνό οι περιπατητές και οι λάτρεις της φύσης απολαμβάνουν την ομορφιά του τοπίου. Οσοι αγαπούν την ορειβασία μπορούν να επισκεφτούν το χωριό Βιβάρι κατόπιν συμφωνίας.

 

     

Χρυσό Φεγγάρι Δωμάτια & Ταβέρνα, Ακτής 52, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ.: +30 27520 59323 - Κινητό: +30 6945770980 - Fάξ: 27520 58083 - e-mail: info@goldenmoon.gr
 

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, text and photographs are copyright © on behalf of the Golden Moon, Tolo - All Rights Reserved