Διακοπες στο Τολό πάνω στη θάλασσα στa Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χρυσό Φεγγάρι. Διαμονή δίπλα στη παραλία, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με θέα τη θάλασσα.

Τα δωμάτια στο Χρυσό Φεγγαρι στο Τολό αποτελείται από 10 δίκλινα και τρίκλινα δώματια που προσφέρουν πανοραμική θέα του κόλπου του Τολού και των νησιών Κορωνήσι και Ρόμβη. Τα δωμάτια σε στυλ στούντιο είναι απλά, μοντέρνα διακοσμημένα και είναι το ιδανικό μέρος για τεμπέλικες παραλιακές διακοπές στο Τολό.

Η ταβέρνα Χρυσό Φεγγάρι στο ισόγειο φτάνει μέχρι τη παραλία και σερβίρει πρωινό μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με αληθινά παραδοσιακό ελληνικό στυλ, και με ποικιλία παραδοσιακών φρέσκων πιάτων.

Το Τολό, μόλις 10χλμ. από το Ναύπλιο, αποτελεί ενα επιτυχημένο τουριστικό θέρετρο εδώ και πολλά χρόνια και έχοντας δείξει τη φιλοξενία του σε επισκέπτες από όλο το κόσμο, είναι ενας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες όλη τη διάρκεια του χρόνου,κυρίως εξαιτίας της εξαίσιας τοποθεσίας του που το καθιστά βολικό να εξερευνήσει κανείς όλα τα αρχαιολογικά θαύματα και μέρη ομορφιάς της Πελοποννήσου.

 

     

Χρυσό Φεγγάρι Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Ταβέρνα, Ακτής 52, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ.: +30 27520 59323 - Κινητό: +30 6945770980 - Fάξ: 27520 58083 - e-mail: info@goldenmoon.gr
 

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, text and photographs are copyright © on behalf of the Golden Moon, Tolo - All Rights Reserved